Inschrijven 2021

Update:
Wegens de coronapandemie gaan de Knakworstrennen in Beugen niet door tijdens carnaval 2021.

===

Verzeker je van een startplek en schrijf je nu in! Het wedstrijdreglement voor de 37e editie (kalenderjaar 2021) voorziet in twee belangrijke deelnamevoorwaarden:
1. Ruiters dienen in het kalenderjaar van deelname woonachtig te zijn geweest in Beugen.
2. Ruiters moeten minstens 16 jaar oud worden in het kalenderjaar van deelname (geboortejaar 2005).

Inschrijving Baro-meter
> Wil je de actuele deelnemerslijst voor de 37e editie Knakworstrennen inzien? Klik dan hier!

Kan ik nog meedoen? Is er ook dit jaar weer een volledig Knakworst-deelnemersveld? Hieronder kun je het opmaken in de Knakworstrennen (Inschrijving) Baro-meter!

Schrijf je hieronder in!

Naam ruiter (verplicht)

Geboortedatum ruiter (verplicht)

Naam paard (verplicht)

Geboortedatum paard (verplicht)

Uw email (verplicht)

Akkoord

Wij schrijven ons in voor de Knakworstrennen 2021 en begrijpen dat deelname geheel op eigen risico geschiedt! Tijdens het evenement worden door fotografen foto's gemaakt welke door de organisatie van de Knakworstrennen kunnen worden gebruikt voor promotie-doeleinden. Wij (ruiter en paard) geven aan geen bezwaar te hebben voor het eventuele gebruik van onze foto's waarop wij geregistreerd staan, ten behoeve van de promotie van de Knakworstrennen. Bij eventuele bezwaren melden wij ons bij de organisatie van de Knakworstrennen (info@knakworstrennen.nl).

Gegevensverwerking:
Meer informatie over de gegevensverwerking (in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, afgekort AVG) treft u aan onze menu-item Organisatie ► Privacy- en cookieverklaring.