Knakworst alaaf: Prins Walter d’n Urste nieuwe heerser over het Verkeskopperiek

Carnaval 2019 kent niet alleen een Knakworstkoning of -koningin, maar vooral ook een Knakworstprins -en prinses. Onze eigen Walter Kuijpers is de 55ste prins van De Verkeskop. Samen met zijn prinses Aimée Stax zal hij de komende carnaval in Beugen voorop gaan. Hij zal daarbij geflankeerd worden door adjudant Aaron Fransen, natuurlijk ook bekend als één van de Jongens van de Knakworst.

De hoogheden van de Verkeskop zijn geen onbekenden voor de carnaval in Beugen, integendeel! Samen brengen ze meer dan 20 Knakworstedities aan ervaring mee. Prins Walter d’n Urste is al jaren de welbekende spreekstalmeester van de Knakworstrennen. Sinds 2008 is hij betrokken bij de organisatie van de meest kolderieke paardenrennen van Nederland, waarvan de laatste 3 jaar als voorzitter. Samen met zijn adjudant Aaron Fransen vormen zij een goed op elkaar ingespeeld koppel, want Aaron sloot een jaar later aan bij de Jongens van de Knakworst. Een illuster duo dus, waarbij het Verkeskopperiek in goede handen is.

Wij wensen prins Walter, prinses Aimée en adjudant Aaron een geweldige carnaval toe en kijken natuurlijk vooral uit naar de komende editie van de Knakworstrennen, die onder aanvoering van onze eigen Prins Walter en adjudant Aaron gegarandeerd een waar spektakel zullen worden.