KNAKWORST ALAAF: De Jongens van de Knakworst feliciteren Prins Aaron d’n Urste

Een bijzondere avond van het Prinsenbal afgelopen zaterdag in het Vèrkeskopperiek, want de Jongens van de Knakworst mogen weer een Prins Carnaval in hun midden verwelkomen. Niemand minder dan onze eigen Aaron Fransen is namelijk uitgekomen als 59ste prins van de Vèrkeskôp! Samen met Prinses Maressi en Adjudant Luc zal hij dit jaar voorop gaan in het feestgedruis.

Aaron, of Appie zoals wij hem eigenlijk altijd al noemen, is al sinds jaar en dag een gewaardeerd lid van onze club. Deze kleine generaal bestuurt al jaren op carnavalszondag onze eigen Knakmobiel, zorgt er telkens weer voor dat al onze materialen keurig op orde zijn en hangt (indien beschikbaar) de juiste data op het aankondigingsbord. Dit jaar heeft hij als Prins natuurlijk andere verantwoordelijkheden en zullen we dus over moeten stappen op een zelfrijdende Knakmobiel…

Nog meer heuglijk nieuws, want Juno Peeters, de dochter van onze eigen starter Joost Peeters, is verkozen tot Jeugdprinses. Over een geel-zwart gekleurde carnaval gesproken!

Wij wensen Aaron, Maressi en Juno heel veel plezier tijdens het komende seizoen!

De Jongens van de Knakworst