Belangrijke informatie afscheid Twan Centen

Hieronder volgt belangrijke informatie met betrekking tot het afscheid van Twan Centen op donderdag 28 en vrijdag 29 september. Klik op de button ‘Lees meer’ voor nadere informatie.

Gelegenheid om afscheid te nemen van Twan donderdag 28 september
Donderdag 28 september kan er van 18.00 tot 21.00 uur afscheid van Twan genomen worden in uitvaartcentrum Schrijen, adres Hollesteeg 1a te Boxmeer.

Open afscheidsdienst Twan vrijdag 29 september
De afscheidsdienst van Twan is op vrijdag 29 september en begint stipt om 14:30 uur. Het is een open afscheid op het sportpark van VIOS’38, adres Dorpsstraat 50c te Beugen. Eenieder die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met Twan is van harte welkom om de dienst bij te wonen.
* Het spreekt voor zich om op tijd te komen. Er worden veel mensen verwacht op het voetbalterrein en wij willen eenieder dan ook dringend * Het spreekt voor zich om op tijd te komen. Er worden veel mensen verwacht op het voetbalterrein en wij willen eenieder dan ook dringend verzoeken om tijdig aanwezig te zijn (minimaal 30 minuten) zodat de afscheidsdienst dus ook echt om 14.30 uur kan beginnen. Het zou erg vervelend zijn wanneer je nog een plaats moet zoeken, wanneer de familie met Twan bij het voetbalterrein arriveert.
* Kom aub lopend naar de afscheidsdienst (indien praktisch mogelijk). Mocht dat door de afstand of vanwege fysieke gesteldheid niet gaan, dan word je naar één van de parkeerplaatsen geleid wanneer je Beugen binnenrijdt.
* Er is kans op regen; houdt de weersvoorspellingen in de gaten. Een paraplu meenemen kan; er wordt gevraagd om een kleine paraplu mee te nemen. En gebruik de paraplu aub alleen bij hoge noodzaak. Zodoende wordt het zicht van alle aanwezigen zo min mogelijk verminderd.

Rouwkaart Twan Centen